Kundintervju med Niklas – butikschef, ICA Supermarket

Avadmin

Kundintervju med Niklas – butikschef, ICA Supermarket

Butikschef Niklas om hur han ser på det treåriga samarbetet med Topstaff.

Varför valde ni Topstaff som samarbetspartner?
– Det lät spännande med ett bemanningsföretag som har färre anställda. Det har gett oss en tätare kontakt med konsulterna. Vi var lite trötta på att det kom en ny konsult varje gång med tidigare leverantör.


Vad är viktigt för er när ni tar in bemanning?
– Att konsulten som kommer både kan sitt jobb men också är en representant för butiken. Det blir lätt att man får in någon som kan sitt jobb, men man skulle kanske aldrig ha anställt den ändå, då sociala färdigheter är minst lika viktiga.


Hur tycker du att Topstaff infriar era förväntningar?
– Det har funkat väldigt bra. Under uppstartsfasen när du själv (Emil) tog
uppdrag var ni i en helt egen liga. Att ni sedan lyckats fortsätta hålla en hög kvalitet i konsultinsatserna är imponerande. Beställer man exempelvis tre konsulter från er vet man vilka som kommer, och behöver inte ens fundera på det. Även nya konsulter som kommer ut till oss har redan innan de kommer till oss fått rätt instruktioner om rutiner som är unika för oss, det är sådana saker som är viktig


Förutom konsulterna, vad är viktigt för dig hos ett bemanningsföretag?
– Enkelheten är avgörande. Utöver det den personliga kontakten. Jag vet att det är du (Emil) som svarar varje gång jag ringer. Hos större företag kommer man fram till någon man inte hört tidigare, och får då ingen service alls. Sammanfattningsvis är det den personliga servicen, som är er största fördel. Lägg därtill att ni alltid svarar snabbt och att man kan kontakta er dygnet runt.


Skulle ni kunna haft billigare alternativ under vårt samarbete?
– Ja, det tror jag. Men vi har gjort valet att jobba med Topstaff på grund av den personliga leveransen, vidare kan konsulterna butikens rutiner – med andra ord är det inga problem att ta in från er istället för en våra egna.


Vad skulle du säga är Topstaffs huvudsakliga utmaningar framåt?
– Det blir att behålla den småskaliga känslan när ni växer. Ju större man blir är det den utmaningen som är viktigast. Att göra det på rätt sätt så att den höga servicen och den personliga kontakten fortfarande finns där.

Om författaren

admin administrator