Topstaff beviljas fortsatt auktorisation

Avadmin

Topstaff beviljas fortsatt auktorisation

I vår föränderliga arbetsmarknad och värld utgör vi som bemanningsföretag en viktig funktion. Både för våra konsulter, men också för våra kunder.
Våra butiker kan minska sina fasta kostnader genom att ta in vår personal och få en mer skräddarsydd personalkostnads-kostym. Med oss som partner är våra kunder dessutom trygga i att alltid få in kvalitet när de tar in personal.

För våra konsulter vill vi vara en pålitlig arbetsgivare, som levererar det vi lovar och alltid ger schyssta, samt rättvisa villkor. I den utmaningen som är att leverera flexibla bemanningslösningar till våra kunder, och samtidigt ge trygga anställningsvillkor till vår personal, är vi glada att utöver oss själva ha Kompetensföretagen som sätter upp riktlinjer och ställer krav på oss som arbetsgivare för att fortsatt ha en auktorisationsstämpel.

Därför är vi glada att meddela att vi beviljats fortsatt auktorisation under hela 2023 hos branschorganisationen Kompetensföretagen, genom Almega. Många av våra kunder ställer det som ett krav, för att vi ska vara en valbar leverantör. Det är vi glada för. För om vi har en ytterligare part utöver oss själva som ställer krav på oss, så höjer det nivån på oss som både arbetsgivare och leverantör ytterligare.

På Topstaff jobbar vi med dagligvaruhandelns bästa personal. Det tänker vi fortsätta göra genom att ställa höga krav på både oss själva som arbetsgivare, och även våra duktiga konsulter.

Om författaren

admin administrator